20 Ocak 2014 Pazartesi

Rimmel London Space Dust -Aurora


Herkese Merhabalar...

Bugün tamamiyle aşık olduğum bir ojenin yazısını yazmak istedim. Bir kaç bloggerda görmüştüm ancak vakti zamanında,blog okumaya yeni başladıgım zamanlarda, daha blogların sponsorlukları için berbat bir ürün dahi olsa öve öve bitirimediklerini bilmediğim dönemde o bloglara güvenip 10 adet oje almış ve inanılmaz hüsrana ugramış biri olarak bu ojeden yalnızca 1 tane aldım. Ancak sürdügüm an pişman oldum sadece 1 tane aldığıma. Ama böylesi bi nebze daha iyi oldu en azından deneyip kendim karar verdiğim bir üründen daha fazla alabilirim. 



Rimmel London Space Dust ojelerin bildiğim kadarıyla 5 rengi mevcut. Diğer renkleri de gerçekten denemeye değer. Aurora'nın altın pembeyle şampanya karışımı ilginç bir rengi var aslında. Toz pembe gibi içinde bir tık daha pembelik olmasını tercih edebilirdim. Ama bu haliylede oldukça güzel tabii=) Bu rengin kısa tırnaklarda hoş durucağını pek düşünmüyorum ama uzun tırnaklarda helede 3 kat sürülmüş haliyle beni benden aldı. Ben 2 kat sürdüm. 2 katta gayet yeterli ancak biraz daha rengini versin derseniz 3 kat ideal. Güneşte çok güzel parlıyor ^.^




Her türlü kıyafet kombinine yakışacağını düşünüyorum bu rengin. Çok temiz duruyor tırnakta. Ben yüzük parmağıma biraz renk katması için çiçek yaptım diskle. Böyle daha çok hoşuma gitti sade olmasındansa. 


Ben bu seriyi gerçekten çok beğendim. Ama tırnakların üzerinin pütürlü olmasından hoşlanmayanlar pek sevmeyebilir. Gerçi onun üzerine top coat sürüp o durumdan kurtulabilirsiniz.

Ojenin en sevdiğim diğer yanıysa normal bir oje gibi kolayca çıkması. Simli bir yapısı olduğu için çıkarırken zorlanıcağımı düşünmüştüm ancak çok kolay bir şekilde temizleniyor. 

Serinin diğer renkleri

Moon Walking
Total Eclipse
Luna Love
Shooting Star
ve
Aurora 

Kalan 4 rengi en kısa surede almak istiyorum.

Ürünü Watsonsdan 4.5 TL'ye aldım.  Böyle bir oje için oldukça uygun bir fiyatı olduğunu düşünüyorum

Sevgiler ^.^

7 yorum:

  1. merhaba shiva :)) 500. izleyicim olmuşsun gelip birde senin sularında teşekkür etmek istedim:)) yalnız blogunda takip butonu bulunmuyor bende seni takip etmek isterim:)

    bir oje delisi olarak space dust serisini henüz denemedim ama dokulu ojeler gerçekten güzel ve değişik duruyor :)) tırnaklarında çok zarif durduğunu da söylemeden edemeyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yuhuuu 500. yüm beeeennn=))) Çok teşekkürler nazik davranışın için ^.^
      Genel bir sorun varmış ben yeni farkettim düzelttim suan gözüküyor olması lazım..
      Space dustları mutlaka mutlaka denemelisin en guzel yanınınsa dediğim gibi kolay çıkıyor oluşu en azından bendeki bu renk öyle ama digerleri de oyledir sanırım. Ben de dokulu oje hiç denemedim pek görünüşleri bana hitap etmedi ama bunlar bi farklı sim gibi ama degil gibi de:)) tuaf anlıycagın tarif edemedim :)
      Çok teşekkür ederim şuan bir tanesi kırılınca digerlerini de kısalttım kederlerdeyim :/ =)))

      Sil
  2. Bu oje iki kat sürünce de çok tatlı oluyor :) Ayrıca güzel çalışma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada tırnaklarımda 2 kat vardı evet gayet hoş oluyor 2 kattada =) Çok teşekkürler ^.^

      Sil
  3. Çok teşekkürler. Gelirim elbette=)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim :)) bu ojenin hastasıydım ama artık bulunmuyor :/

    YanıtlaSil