20 Şubat 2014 Perşembe

Yves Rocher İndirimli Alışveriş

 

Bu hafta bloglarda bir Yves Rocher alışverişi aldı başını gitti degil mi=))) Ben de kaçırmadım elbette=) Kendime koydugum kozmetik yasağım vardı hala çiğnemedim onu valla bak çiğnemedim=) Duş jeli hep bir ihtiyaçtır dedim birde epey methedilen roll on vardı Hint Pamuğu çiçeği özlü denemek istiyordum iyi oldu. Cidden inanılmaz karlı bir alışveriş oldu. Makyaj blogum sahibesi o yazısında bizlerle kupon kodunu paylaşınca site sanıyorumki yağmalandı=))) Ben gece görür görmez yaptım alışverişimi ancak ertesi gün birkaç yakınıma söyleyince alınıcak çok bişiy kalmamıştı. Hemen hemen çogu sey tükenmişti ama benim aldığım duş jellerinin stogu saglamdı sanıyorum onlardan vardı hala 1 duş jeli fiyatına böylece göz makyaj temizleyicisi+1 duş jeli daha+ dudak nemlendiricisi almış olundu.

Aslında kupon tam olarak şöyleydi 
15 tl ve üzeri alışveriş yapımına -10 tl, göz makyaj temizleyicisi, mandalinalı dudak parlatıcı ( stoklarda kalmadıgı için çogu kişiye vanilyalı lip balm gönderilmiş) hediyeydi ayrıca kargo da bedavaydı




Ben ertesi gün acaba aynı kodu 2. kez kullanabilirmiyim diye denerken baktım oluyor 2. alışverişi de yapmış bulundum. Böylece elimde 2 adet göz makyaj temizleyicisi oldu. Belki yakın zamanda bir çekiliş düzenlerim diye düşünüp onu bir kenara ayırdım çoktan ama gözümde korkuyor biraz açıkcası. Katılımları nasıl ayıklıycam -çünkü epey sahte katılımlar oluyormuş bu aralar diger bloglardan bolca okuyorum- nasıl listeliycem gibi bi ton soru var kafamda. 

Bademli duş jelini inanılmaz merak ediyordum. Daha önce koklamadıgım için riskli bir seçimdi aslında velhasıl öylede oldu. Ben badem kokusuna bayılan biriyim. Bir ürünün badem kokması benim onu almam için yeterli bir sebep ama bu badem degil çağla kokuyor. Evet bildiğimiz bademin olmamış hali meyvesi olan çağla. Aslında alırken üstündeki resimden huylanmadım degil. Bi acaba? dedim içimden ama kim çağla kokulu duş jei yaparki dedim ama yapmışlar=) Kokusu tatlı badem kokusuna degil de acı badem kokusuna benzemiş dolayısıyla. Koku konusunda zaten ultra hassas olan ben demekki böyle maceralara girişmemem gerekiyormuş. Seveni çoktur ama elbet. Acı badem kokusunu çokça seven tanıyorum sonuçta. 

Bu arada elimde bolca Yves Rocher'in duş jellerinden birikti. Herbirinin temizlemesi aynı gibi ama koku olarak bir yazı yazsam mı bunun hakkında ne dersiniz? İsteyen olur mu? Kaynak niteliğinde olur. Benim gibi kokusunu bilmeden alan aynı hataya düşmez böylece. 


2. merak ettiğim ürün iste makyaj öncesi baz olarak bile kullanılabilen yeni çıkan yüz spreyi idi. Nemlendirme saglıyormuş gibi geldi bana ama sprey şişesi hoşuma gitmedi. Tüm yüze eşit miktarda püskürtmüyor. Nokta nokta oluyor yüzde. Birtek bende mi böyle acaba? Neyse kullandıkça onun ayrıntılı yazısını yazmak istiyorum zaten.


Kupon bukadar rağbet görünce 75 tl ve üzerine çevirmişler. Haklılar resmen yurtdışı fiyatlarına aldık. Yani millet olarak ilk kez biz ucuz aldık diye sevinirken aslında normal fiyatlarına sahip olmuş olduk. En çokta bunun gururunu yaşıyorum.

Sevgiler ^.^


3 yorum:

  1. Bu kuponu kaçırdığıma öyle üzülüyorum ki :/ Ben de senin gibi iki fazlı göz temizleyicisi stoklamak isterdim. Neyse artık bir dahakine, güle güle kullan hepsini!

    Bana da beklerim :) http://vintage-witch.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kupon ciddi anlamda çok iyiydi ama yves rocher i takip etmeni öneririm zaman zaman mail atıyorlar gene oldukça karlı alışveriş oluyor. İki fazlı göz makyaj temizleyicisinin bir tanesini ayırdım çekiliş için belli mi olur belki sana çıkar=) Çok teşekkürler elbette gelirim bloguna ^.^
      Sevgiler..

      Sil
  2. O göz makyajı temizleme suyu favorim:))

    YanıtlaSil