7 Ocak 2014 Salı

Kasım Lila Kutusu Ve Lila Kutu Alışverişi

Herkese merhaba
Aslında oldukça geç yazılan bir yazı bu. Ama lila kutu alışverişim yeni böylece ikisini bir arada yazayım dedim. Aralık ayı bile çoktan gönderildi kutu sahiplerine ulaştı ben kasım kutusunu ancak yazıyorum=)
Aralık kutusuna yetişemedim. Oldukça üzülmüştüm ancak kutuyu görünce çokta bi kayıp olmadı benim için. Nyx'in rujunu göndermiş olsalardı ama cidden feci üzülürdüm neyseki lipgloss gönderilmiş =))
Kasım Lila Kutusu 2. yıl nedeniyle daha özel bir kutuya sahipti. Gerçekten kutuyu çok şık buldum ben.


Enozone Anti Acne: Ozonlanmış bir sivilce losyonu. Kullanmaya başladım bile. Açıldıktan sonra 3 ay kullanım ömrü var oyüzden bitirmek istiyorum.
Cosmed El Kremi: Ayak kremindense bana el kremi çıkmasına sevindim. Krem stoklarım bitince derhal kullanmaya başlıycam.
Dairy Fun Hindistan Cevizli Duş jeli: Kokusuna resmen bayıldm. Hindistan cevizi kokusuna tapan biriyim zaten ama bazen okadar yapay bir koku yapıyorlar ki ama bu öyle değir buram buram gerçekten Hindistan cevizi kokuyor. Kıyıpta kullanamadım henüz=)
Fouf Gece Kremi: Bunun hakkında pek bir bilgim yok gece kremiymiş.
Healtha: Bu bir yanık jeli. Pek kendini yaralayan biri değilimdir ama ilaç çantasında taşımak için harika bir boy. Her an nerde ne olucağı belli olmaz kendinize olmasa bile bir yakınınıza olabilir. Acil durumlarda kullanmak için bunun kutudan çıkmasına sevindim ben. Denemedim oyüzden işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama açıkçası.
Cyrene Nemlendirici Saç maskesi: Sadece uçlarına sürmeyle 1 veya 2 kullanım gideceğini düşünüyorum. Güzel kokuyor. Yağlı bir yapısı var içerisindeki shea ve hindistan cevizi yağından kaynaklı. Keratinde varmış merak ettim yakın zamanda kullanmayı düşünüyorum.
PCO Maske: Lila kutunun meşhur placenta maskesi. İşte en çok buna sevindim çünkü çok merak ettiğim bir maskeydi. Birazda huylanıyorum açıkçası placentayı yüzüme süreceğim için. Hücre yenilenmesine, cildin nem kazanmasına, lekelerin açılmasına ve daha bir sürü vaadi var maskenin. Çok merak ediyorum uygulama anını=)
Ve ve veeee çikolata lazım mı' nın el yapımı çikolatası. Oldukça lezzetli çilekli bir çikolataydı anında bitti tabii=) 
Burda da ürünlerin fiyat içeriği yazıyor. Kaynak oluşturması adına ekledim.
Vee geldik Lila kutudan yapmış olduğum alışverişe. Aralık kutusunu alamayınca onun yerine kendimi mutlu etmek için China Glaze oje aldım. 1 oje alana 1 adet simli oje hediye kampanyası vardı.
Kendime hediye aldığım için hediye paketi olsun seçeneğini eklemiştim. Şunun güzelliğine bakarmısınız=)
Epeydir aklımda vardı karanlıkta parlayan oje almak. Ama hiç denk gelmemiştim. Görür görmez sepetime ekledim ^.^ Yanında da harika bir altın sarısı simli oje hediye geldi.
Bunlarda Lila Kutunun hediyesi. Cyrene yüz toniğini ben seçmiştim ama yanık jeli de çıktı kutudan. Böylece 2 tane yanık jelim oldu. Biri çok sevdiğim bi ablama hediye edilmek üzere ayrıldı kenara.
Işık nedeniyle fotoğraf çekme olayı zorlaştı gerçekten. Ama bugun çok güzeldi hava. Oyüzden epeydir yazmak istediğim ürünlerin bi kaçının fotoğrafını çektim bugun. Umarım hepsini kısa zamanda yazabilirim.
Görüşmek üzere...
Sevgiler ^.^


5 yorum:

  1. Duş jelinin kokusunu merak ettim, cevizli ürünlere bayılıyorum çünkü :) Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel kokuyor. Online sitelerde görüyordum ama kokularını bilmediğim için cesaret edemiyordum. Tam bir hindistancevizi kokusu buram buram ama baymadan kokuyor. Benim çok hoşuma gitti. Çok teşekkürler. Eğer alırsanız lütfen düşüncenizi benimle paylasın olur muu =)

      Sil
  2. hepsini iyi gunlrde kulalnınız *-* bloğum abekelrıms evgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekürler=) hemen geliyorum benden de sevgiler=)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil