12 Ekim 2013 Cumartesi

Benim de Buycosmo.com'dan Yaptığım Bayram Alışverişim

Herkese Merhabaaaa


Blogger alemi bayram indiriminden nasibini almışken ben Gratis ve Watsons a gitmeye üşendim. The Balm'dan hala almadığım aklımda kalan ürünler var ancak acelesi yok dedim. Buycosmo da aynı oranlarda indirim yapınca üstüne üstlük 50 tl ye kargo ücretsiz olunca birde bunlara ek olarak 3 veya 6 taksitte olunca gecenin bir yarısı ürün seçmeye başladım=)) Daha öncede alışveriş yapmıştım buradan bakabilirsiniz. Memnun kaldığım bir site olduğu için tekrar tekrar alışveriş yapacağım siteler arasında çoktan yerini aldı. Özellikle alacağınız şeyler az buçuk belliyse o kalabalığa girmek istemiyorsanız benim gibi bu site harika oluyor. 

İndirimler şöyleydi:
Loreal %40
Max Factor %40
Maybelline %50
Olay %40
Diadermine %50



Diadermine ürünleri ciddi anlamda çok çok ucuza geliyordu ancak benim o markanın ürünlerine alerjim oldugu için cesaret edemedim. Maybelline indirimiyse benim için harika oldu. Krem allık uzun zamandır istediğim bişiydi. Aslında bu alışverişimdeki hiçbir ürün gereksiz degil (yalana da bakın :p) 
Kutuyu benimle birlikte açmaya hazırsanız başlayalım =))





Paketleme bu şekilde içinde baloncuk poşetlerle kaplıydı ben onların hepsini sonra patlatmak üzere bi kenara koydum tabii =))





Bu sefer ürünler tek tek poşet içerisinde degildi. Açmak için ugraşmak zorunda kalmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü poşetin içine koymamışlar poşete sarmışlar az kalsın allığı kırıcaktım ucuz kurtuldu=)



Veeeeee ürünleeerrrrrr







Maybelline Affinitone 24 H Fondoten 010 Ivory: Ben en açık rengi olan 010 Ivory rengini aldım henüz denemedim ama olucakmış gibi geliyor. Bu fondoteni uzun zamandır denemek istiyordum %50 indirimle 12.50 tl gibi bir fiyata gelince kaçırmak istemedim.

Essence My Base Illuminating: Geçen alışverişimde yanlış olanı alınca bu seferkinde doğrusunu alayım bari dedim. Fiyatı 3.50  tl.   Essence'lerde indirim yok ancak bazı ürünler 3.50 tl buda onlardandı. Aslında krem allıgını da istiyordum ama maybelline'inkini alınca o başka bahara kaldı.

Maybelline Dream Touch Blush 02: Ben bu aralar şeftali tonlarına takmış durumdayım. Yazdan beri durum böyle. Hiçte şeftali tonlarında allığım yoktu the balm ın hot mama dışında. Bu krem allıkları da merak ediyordum bakalım nasıl çıkacak. Kullanıyorsanız memnun kalıp kalmadıgınızı bana da söylermisiniz??? 
Fiyatı 11.50 tl

Maybelline Super Stay 14 Hr Lipstick: Vee günün benim için bomba ürünü hiçbir türk blogunda bulamadım bu ürünün incelemesini. Yabancı bloglarda da azdı. İngilizce az kaynak bulabildim ancak epey ispanyolca kaynak vardı. İspanyollar pek bir beğenmiş demekki dedim güvendim onlara=))  Bir fotograf gördüm o an bayıldım benim olmalı dedim. Harika bir şeftali tonu. Bu da %50 indirimle 12 tl ye geldi.

Maybelline Moisture Extreme Hydra Extreme 425: Bu renkte hiçbir blogta yoktu. Diğer ülkelerde de numaralandırma sistemi farklı oldugu için bulamadım. Yani rengi risk alarak aldım ancak harika bir şeftali tonu çıktı. Fotografta şeftali tonu oldugunu biliyordum ancak riskliydi yinede ama çoook beğendim. Yazısını mutlaka yazmak istiyorum. Bu da indirimle 5 tl ye geldi.

Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer 02 Nude: 01 numarasıyla kararsız kaldım ancak tenime bu rengin uyacagını düşündüm zira yogun morluklarım var (ühüüü ühüüü) 01 numaranın o nedenle çok açık kalacağını düşündüm. Bakalım deneyeceğiz. Fiyatı gene %50 indirimle 11.50 tl ye geldi.

Essence Longlasting Eye Pencil 02 Hot Chocolate:  Ve son ürünüm. Bu da epeydir merak ettiğim bir üründü. Kalıcılığının methini duymuştum. Bende her türlü kalem akma bulaşma yapıyor (sürme dışında) yıllardır kalem olarak aradığımı bulabilmiş değilim. Bu kalıcı gibi duruyor bakalım.
Fiyatı 5 tl



Bu da daha yakından








Bunlarda sitenin hediyeleri. Kutunun içinden çıkınca çok sevindim. Mini makyaj çantası çok ama çok tatlı. Tam çantaya atıp çıkmalık. Tüm bu ürünler okadar güzel sığdı ki içine. Resmen bu ürünler için alınmış gibi olmuş. 

Down Under Natural's da merak ettiğim bi şampuandı. Memnun kalırsam büyük boyunu alabilirim.






Benim oldukça memnun olduğum bir alışverişti. İndirim ne kadara kadar sürücek bilmiyorum oyuzden almak istediğiniz bişiyler varsa elinizi çabuk tutmanızı öneririm.
Site Kocaeli de ben de aynı şehirde yaşadığım için 1günde ulaştılar elime. Ama hızlı kargolamaları var diğer illere de hızlı olacagını düşünüyorum.

Ayrıca sıkça online kozmetik alışveriş yaptığım için ürünlerin üretim ve son kullanma tarihleri benim için çok önemli bu yüzden mutlaka kontrol ederim. Bu ürünleri de tek tek kontrol ettim. Çıkan sonuç:
Fondoten: 6 ay önce
Super Stay Ruj: 6 ay önce
Extreme Ruj: 3 ay önce
Kapatıcı: 6 ay önce
üretilmiş
Bunlar Maybelline ürünleri. Yani çok çok tazeler. Raf ömürlerine daha 30 ay var. Hele 5 tl ye aldığım rujun 3 aylık olması muhteşem.
Siteye ulaşmak için tık tık

İçlerinden kullanıp memnun kaldığınız ürünleri benimle paylaşırsanız mutlu olurum=)


Sevgilerimle...  ^.^



10 yorum:

  1. Köpük allığı kullanıyorum 4 var bendede cok memnunum canımm...

    blogu yalnız bırakma ama lutfen yaz olmuyor boyle :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 ü de çok merak ediyorum aslında memnunsan eger onu da alırım=)
      bu ara pek fırsat olmadı teşekkür ederim kokoşcum güzel yorumun içinnn

      Sil
    2. Tam bir şeftali aslında canım ama seninde tenin beyaz ise sendede güzel duracağına eminim...!
      olsun artık canım ya blog yazmayanları izleyicilerden çıkarıyorlar artık uzun zamandır yazmıyor diye..
      azim et ve güncel tut bloğu öptümm canım..-*iyi bayramlar...

      Sil
    3. Tam bir şeftali mi ozaman onu da almalıyım mutlaka=) ben bunu şeftali tonu diye almıştım.. Korkuttun bak beni zaten accık izleyicim var yok yok benim izleyicilerim beni bırakıp biyere gitmezler=))

      Sil
  2. güle güle kullan bende buycosmadan alışveriş yaptım uygun fiyatlı ürünler mevcut bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/10/watsons-alisverisim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim=) kesinlikle indirim zamanı çok çok uygun oluyor.. hemen geliyorum bloguna

      Sil
  3. saka gibi fiyatlarmıs gulegule kullan:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de öyle tüm alışverişim 60 tl gibi bir fiyat tutmuştu.. Çok teşekkür ederim benden de sevgiler=)

      Sil
  4. Ben bu siteden defalarca.alis veriş yaptım oturduğu yer alış veriş merkezlerine falan coookkkk uzak.olunca ve bir makyaj delisi olunca buycosma dan hep alışveriş yapardim ve en son bana büyük kazık atınca soğudum 59 tl para puan im vardı ve kullanmak istedim hakkım olarak kullandim ertesi gün kapıya kargo gelince koşarak açtım veeee kargo benden 59 tl ücret istedi durumu anlattım ama bize böyle bildirilmesi dedi.ve siteye döndüğümde para puan im 0.0 di :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın hiçbir fikrim yok çok üzüldüm böyle bir sorun yaşamanıza. Kredi kartında biriken puan paralar mı onlar? markofonide filan kullanıldıgını biliyordum ama buycosmoda kullanıldıgını bilmiyordum. siteyle irtibata geçtiniz mi umarım yardımcı olmaya çalışmıslardır

      Sil