10 Temmuz 2016 Pazar

Bayram İndiriminden Alınanlar




Herkese Merhabaaaaa ^.^

Bir bayram indirimini daha ucuz atlatmış olmanın sevincini yaşamaktayım... Zira zaten bazı dönemlerde işin fazlasıyla cıvkını çıkardıgımı farketmişsinizdir:)))







Tamamiyle ihtiyaca yönelik bir alışveriş oldu...
Anneme saç boyası aldım Loreal sanırım 11 liraydı Koleston ise 5 tl uygun olduğu için aldım.. Lorealin içinden çıkan küçük saç kremi tabiiiiiiki benim :)))

25 lira ve üzerine bu Venüs jilet 10 tl ye düşüyormuş kasada hemen kaptım. Kendinden jelli siz sadece suya tutup alıyorsunuz okadar... Çok memnun kalacağım gibi gözüküyor..

Splat Biocalcium diş macunu da gene 6-7 lira bir fiyata düşüyordu 25 tl üzerine.. Onu da aldım hemen zira bir önceki karbonlu diş macunu faciasından sonra başka bir diş macununu denemek istiyordum zaten. İyi oldu.. Elimdeki ürünler biter bitmez buna başlıycam...

Ve son olarak Eklips markasının süngeri. Ben 3 yıla yakın Beauty Blender kullanıyorum. Ve insan işe en iyisiyle başlayınca diğerlerini pek begenmiyor haliyle... indirimde 5 liraya düşünce denemek için aldım. Ve inanamadım... Gerçekten şişmesi ve yumuşaklığı gayet tatmin edici çıktı.. Birkaç kez kullandım bb den daha fazla ürün emiyor kesinlikle.. biraz daha sert ama rahatsız etmiyor... Pahalı ürünlerde değil ama uygun fiyatlı fondotenlerinizde daha fazla uygulayabilirsiniz.. Gerçekten çok begendim ben... Elimde real techniques ve h&m in süngerleride var ve fiyat olarak en uygunu bu... İndirimde bulursanız mutlaka kaçırmayın ^.^


Yorum bırakmayı unutmayın lütfen...

Görüşmek üzere....

4 yorum:

  1. Bu defa bayram indiriminden yararlanamayan bir ben kaldım :( Splat diş macununu merak ediyorum en kısa zamanda denemem lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elinde cok fazla urun varsa bu bayrami da es gec bazen bisiy almamakta mutlu ediyor :)
      Kullanmaya baslamadim ben de merak ediyorum. ^·^

      Sil
  2. Süngeri ben de aldım henüz kullanmadım, başarılı olmasına sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fena is cikarmiyor. Birkere rafta gorup yumusakligina bakmistim begenmedigimi hatirliyorum ama suan bendeki gayet yumusak..
      Umarim sen de begenirsin :)

      Sil