6 Mart 2016 Pazar

Çok Fena Karışık Alışveriş (Clinique,Gratis,Watsons,Rossman,Flormar,Migros)


Herkese bu güneşli pazar gününden merhaba ^.^

Son zamanlarda alışveriş konusunda zıvanadan çıktıgım dogrudur. Tam doydum herşeye artık pek bişiy beni cezbetmiyor derken gene bir moral bozuklugu anında ne varsa topladım sanırım..
Bu 1-2 ay içinde yaptıgım alışveriş toplamı sanırım.. En son paylaşacagımı dün yaptım bugun de internetten bir sipariş verdim pişmanım :( ama loreal lumi magique'i nezamandır istiyordum.
Ama bugunki sondur gerçekten kendime söz veriyorum buraya da yazıyorum ki geçerliliğini korusun yaza kadar hiçççççç bişiy almıycam.
Zaten bu hobi işlerine girdim gireli yaptıgım masrafın haddi hesabı yok.. kozmetik namına ihtiyacım olan tek bir ürün bile yok.. Rimel desen 3 yıl almasam zor bitiririm o derece stok durumu..

Neyse ama şimdi şu görüntünün güzelliğine bir bakarmısınız ^.^







Buradaki her bir ürünüm çok hesaplıya geldi esasen ama soru şu; nekadar ihtiyacın var?

Kendime böyle yükleniyorum ama bi başkası bişiy dediğinde cinlerim de tepeme çıkıyor.. 
Bu yıl neredeyse hiç kıyafet almadım mesela.. Ayakkabı almadım, Çanta 1 tane aldım..

Migrostan 1 ürün aldım. Biliyorsunuz özel günlerde Migrosta indirime giriyor ve neutrogena visibly clear yüz temizleyicisi 4.5 tl ye düşüyordu son kalanı aldım. Flormarda nezamandı tam hatırlamıyorum belli bir miktar alışverişin üzerine online da o üçlü set hediyeydi.. Esasen içindekini eyeliner sanıyordum ben ama megersem kalemmiş. hayal kırıklıgı oldu ama yine de siyah kalem herzaman kullanılan bir ürün.. Bir de kırmızı ruj hediyeydi.Likit rujları ise biliyorsunuzdur 5 tl ye düşmüştü almayan kalmamıştır hatta, onlar benim favorim. Renkleri inanılmaz güzel.. Kışın değil ama yazın bol bol kullanıyorum ben geçen yaz hep onlara elim gitmişti hatta..
Yakında bir yazısını yazmayı düşünüyorum. 

Clinique de ordaki tek 1 ürünü aldım digerleri ogüne özel bir kampanyaydı. Bu yıl saglam clinique stogu yaptım ^.^  Nemlendiricilerini beğeniyorum hele bir 7 day scrub var ki hayatımın scrub ıdır kendisi..

Avondan wish of love parfümünü aldım nezamandır istiyordum
11 tl ye aldım sanırım.. Hafif güzel bir koku..

Gratiste china glaze 2 oje 10 tl ye görünce resmen kaptım :))
Biri mavi biride sedefli hafif pembe bir renk.. 4 5 tane kalmıştı zaten içlerinde en işe yarar renkler bunlardı.. 

Watsonstan ise küçük prens cep mendillerinden aldım.. Ben küçük prensle ilgili herşeyi çok ama çok seviyorum :) pahalıydı ama bence bir mendile göre 7 tl civarıydı..
ve watsonsın kendi markalarından olan agda bantları.. Bitenler yazımda bahsetmiştim hatta çok memnunum diye aynı rengi bulamadım ama bunlarda da memnun kalıcagımı düşünüyorum. Çok büyük kolaylık saglıyorlar bana. Hatta en alttakini almıştım sonrakı hafta %40 indirime girdiler 2 tane daha aldım. Biri bacak digeri yüz bikini için..

Bir de watsonstan aldıgım ısı bandı.. Ben bunları özellikle bir kas ağrısı çektiğimde veya pms dönemlerindeki agrı için kullanıyorum. Çok işe yarıyorlar. Gerçi watsons ınkini ilk defa deniycem.. 5.5 tl idi fiyatı şimdiye kadar gördüğüm en uygun fiyat içinde 5 tane var.
Nyc'nin eyelinerını aldım birde. Çok merak ediyorum.  8-9 liraydı





Son olarakta dün bunları aldım indirimden.
Rossman açıldı buraya da sonundaaaaaaaaaaa diye sevinç çığlıkları atarken aldığım 3 parça şey pek bir manidar tabii :))
Ama olsun gezmek paha biçilemez rossmanı..

Elidor kuru şampuanım bitti elimde 2 adet başka markaların var oyuzden almıycam diyordum ama 10.70 tl ye düşmüş bir de yeşilini alayım dedim. Pembesinden inanılmaz memnun kaldım ben..
Essence in bu all about bronze farını uzun zamandır istiyordum renkler taaaaam benlik 14.75 fiyatıyla bulursanız kaçırmayın.. Rossmandan birde bu banyo süngerini aldım umarım yumuşak çıkar..
Rimmel in rimmel match perfection kapatıcıyı elimdeki bitmek üzere bunu açık renk aldım aydınlatıcı olarak kullanmak için 12 liraya düştü fiyatı..
Son olarakta Gratisin bee beauty markasının limonlu duş jelini aldım inanılmaz güzel kokuyorrr:)) indirimdeydi buda 2 küsürdü..

Bugun yaptıgım cosmetica alışverişi var birde ama onu gelince paylaşmam artık..
Daha da bişiy yok bana sondu bunlar..
İndirim dönemlerinde çarşıya gitmek yok artık :)
Siz neler aldınız bu indirim dönemlerinde.. Benim gibi alırken rahatlıyor eve geldikten sonra pişman oluyormusunuz?

Son olarak elimde bitirmem gereken çok ürün birikti bir project 10 pen mi yapsak.. Siz beni baza getirseniz ben sizi gaza getirsem :)
Bitirme projeleri iyi oluyor.. Hazır bişiy almamaya söz vermişken:)) 










38 yorum:

  1. Güle güle kullan tekrar hoşgeldın bloguna,özlettın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim kokoscum özlendigimi bilmek cok sevindirdi.. Daha sık yazmayi istiyorum ben de..

      Sil
  2. Alışverişin çok keyifli olduğu ve iyi hissettirdiği kesin ama dediğin gibi çok kaptırmamak lazım.Yaza kadar çok uzun bir süreç bence kendini sıkma o kadar 1 ay mola versen yeterli olur belki, yine de sen bilirsin tabi ki :)) Aldıklarının hepsini keyifle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama inan okadar fazla varki herseyden sanirim bi yanim sadelesmek istiyo bi yanim bole alip alip duruyo celiski burda basliyo :) cok tesekkur ederim tavsiyen ve temennin icin :)

      Sil
  3. Demişsin ya, kendime yükleniyorum; ama, biri bir şey deyince çıldırıyorum diye... ay ayyynen! Tamam ben biliyorum kendimi, daha da laf etmeyin di mi? :)

    Aynı hisler içerisindeyiz! Ben de geçen ay zıvanadan çıkmıştım. Bu ay bilmiyorum, pek iyi gitmiyor gibi. Gün itibariyle durmam lazım, hadi hayırlısı! Aldıklarını güle güle kullan :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaa basak seni gordukce mutlu olan bir ben miyimmm?? Degilimdir bence ^·^
      Aynen oyle oluyor gercekten ben zaten kendime okadar cok sey soyluyorum bi de baskasi da demesin.. Beni en iyi sen anlarsun gercekten bu konuda :)
      Gecen ay aldiklarini biliyorum cok guzel seylerdi ama hakkini yemiyelim :) bir de ben senin cok bilincli alisveris yaptigini dusunuyorum.. Gun itibariyle benim de durmam lazim kesinlikle :) cok cok tesekkur ederim :)

      Sil
    2. Ay utandım ^_^

      Valla anlıyorum seni... benziyoruz ddemek ki birbirimize :) N'apalım yani, kendimizin farkındayız en azından! Ayrıca benimle ilgili yazdıklarına ayrıca teşekkür ederim. Yani her zaman aynı bilinç seviyesiyle davranamıyorum ama son zamanlarda epey frenliyorum kendimi belli olmasa da :))) Kocaman sevgiler!

      Sil
  4. Bence de farkindayiz :)) rica ederim dusunduklerimi yazdim.. Indirim donemlerinde iyice zorlasiyor bu frenleme olayi gercekten.. Ben karar verdim ama almiycam inaniyorum:)) benden de cokca sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Gülen güle kullanın hepsini.Ne güzel tüm ihtiyaçları almışsınız ♥

    YanıtlaSil
  6. Gülen güle kullanın hepsini.Ne güzel tüm ihtiyaçları almışsınız ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma ne varsa topladim gibi oldu :) cok tesekkur ederim ^·^

      Sil
  7. Heyo sonunda bir yazı yazdın ne çok şey almışsın tektek yorumlarını bekliyorum boşver üzülme bir kere geliyoruz hayata sevdiğimiz bir iki ufak şey de mi almayalım güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ben de ole diye diye kandırıyorum kendimi sanırım gene bişiyler almış olabilirim hatta :/
      özellikle yorumlamamı istediğin bişiy varsa ona öncelik veriyim :)) çok teşekkür ederim :))

      Sil
  8. Hepsini güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  10. 11 tlmi parfüm? Gözlerim faltaşı gibi açıldı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem indirimdeydi hem de arkadaşım geliş fiyatına verince öyle uyguna geldi :)))

      Sil
  11. kuru şampuanı denemiştim gerçekten güzel memnun kalmıştım
    yorum kulübünde görmüştüm blogunuzu beklerim bende bir bakın:)http://sadecenilgun.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok memnunum :)
      Teşekkür ederim geldiğiniz için ben de hemen takibe aldım :)

      Sil
  12. Bir kadin için cennete düsmek demek. Güle güle kullan canim. Ceydanin blogyorum kardesliginden geliyorum takipteyim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle oyle:) alışveriş o anlık herşeyi unutturuyor sanırım bizlere:) hemmen ben de geliyorum öyleyse çok teşekkürler:)

      Sil
  13. harika :) güle güle sağlıkla kullanın, sevgili ceyda cengizin blogk eşif listesinden geliyorum, siz, takibe aldım, ben debeklerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hemen gelirim ben de tabii :))

      Sil
  14. bende kozmetik mağazalarına gidip bir sürü ıvır zıvır şey almayı çok seviyorum, sonra eve gelip onları tek tek inceliyosun seviyosun falan ay:')) yaşasın kız olmak! haha
    blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takipteyim bende beklerim:)
    http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet bende de var o :)) herbirini yerlerine yerleştirmek inanılmaz zevkli oluyor.. Gerçi son zamanlarda hep eldekiler bitmediği için yedekler yerine yerleştirmek durumunda kalıyorum.. Çok sevindim geldiğinize ben de hemen geliyorum elbette:)

      Sil
  15. Merhaba blog yorum etkinliğinden geliyorum. Sizi blog üzerinden takibe aldım :) Güle güle kullanınnn ürünlerinizi :) Ben de bloguma beklerim, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürlerrr ^.^ Hemeeennn geliyorum tabiiki.. :)

      Sil
  16. Güzel Paylaşımlar için teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. güle güle kullan canım duş jelini ve bronze farı merak ettim yazın güzeldi ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.. Duş jelini aldıgımdan beri kullanıyorum ve hala bitmek bilmedi :)) enfesss limon kokuyor hiç yapay değil.. Çok begendim gerçekten.. Far paleti ise Şahaneeee :)) Renkleri tam benlik pigmentasyon harika mutlaka bir denemenizi tavsiye ederim :)

      Sil
  18. başlığı inanılmaz sevdim zira bence de çok dena karışık alışveirş olmuş :D .D şaka bir yana ben de uzun süre yapmayınca ya da indirimlerde tam ihtiyaçlarımı görünce aynen böyle alışveirşler yapıyorum arada sırada :d çok güzel şeyler almışsın, sağlıkla mutlulukla kullan =) sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Web sitemizi ziyaret ederek tüm güneş gözlüğü modellerini ve güneş gözlüğü aksesuarlarını inceleyebilir, sipariş verebilir güvenli ödeme yapabilirsiniz. www.mkidealoptik.com

    YanıtlaSil