29 Aralık 2015 Salı

Yılın Son Bitenleri #7


Yazmayalı aylar hatta neredeyse yıl olmuş inanamadım! Zaten eskisi kadar da blog okuyamıyorum ne yazıkkı.. Yazan da çok kalmadı sanki.. Aradıgım bir ürün oldugunda eskisi kadar kolay bulamıyorum artık.. Ama artık cidden yazmak istiyorum.. Daha çok yazmak..

Hiçbir kullandığım ürünün detaylı yazısını yazmamışım ama bittikçe biriktirmişim.. Tabii atılan onlarca ürün var ama elimde kalanları sizlere anlatıp hepsini geri dönüşüm kutularına yollıycam ^.^

Çoook fazla ürün var oyuzden kısa tutmaya çalışıcam ama nekadar başarılı olabilirim hiç bilmiyorum inanın ^.^





Dediğim gibi bayaa ürün varmış dimi :)


Başlayalım ozaman




Elseve Arginine Direnç Saç Kremi: Klasik bir üründü. Elimde çok fazla saç kremi var oyüzden tekrar benim alıcagım bir ürün değil..

Nivea Baby Şampuan: Kendi şampuanımı kendim yapıyorum ve bu sayede saç dökülmelerim %90 oranında azaldı. Bu şampuanı da baz olarak kullanmıştım. Eğer merak edenleriniz olursa yorum olarak bırakmayı unutmayın yazısını hazırlarım sizler için

Nuxe Body Duş Jeli: Kokusu biraz portakal biraz ceviz gibi kokuyordu ben portakal kokusunu baskın bekliyordum ancak oyle çıkmadı. Aman aman bir ürün olmadı benim için. Denenmeyi bekleyen çok ürün var tekrar almam

Rebul Mandarine Duş Jeli: Kokusunu tatlı bir mandalina bekliyordum online aldıgım için hüsrana ugrattı. İçinde acımsı bir koku var adlandıramadıgım ve ben onu pek sevmedim.. Bir de şişesi çok sert asla sıkamıyorsunuz. Her defasında kapagını komple açıp döktüm.

Yves Rocher Bio Duş Jeli: Organik seridendi. Bu markanın çok fazla duş jelini kullandım çogunu da seviyorum ancak bunu sevemedim erkek parfümü gibi bi kokusu var.

Otacı Isırgan Otlu Şampuan: Kesinlikle ama kesinlikle çok güzeldi. Yaglı saçlarıma harika geldi.. Kendi şampuanımı kendim yapmıyor alsaydım tekrar alırdım. Ama indirimde kesinlikle kaçmaz..




Loreal Üç Etkili Krem Temizleyici: Özellikle kış günlerinde cildimi krem temizleyicilerle temizlemek cildimin nemini korumak açısından daha iyi geliyor. Açıldıktan sonra 6 ay ömrü oldugu için bitiremeden kalanı atıyorum. Yaglı ciltler uzak durmalı..

Nuxe Brightening Program Toniği: Cilt tonunu aydınlatmayı vaadediyor. İlk 1 ay evet biraz farkı görür gibi oldum ama ondan sonra hiçbişiy olmadı. Bu kadar pahalı bir ürün etkisiz gerçekten.

Nuxe Brightening Program Yüz Yıkama Kremi: Krem formunda pek fazla köpürmeyen inanılmaz bitkisel kokan kokusunu hiç sevmedigim bir ürün. Ben bu seriyi gerçekten sevmedim..

Neutrogena Misket ve Mandalinalı Yüz Yıkama Jeli: Missssler gibi mandalina kokuyor.. Kokusuna bayılıyoooruuummm ^.^ Bu ürün lavaboda yüzümü yıkarken iyi köpürmüyor ama duşta kullandıgımda köpük banyosu yapma kıvamına geliyor :) Sizinde aklınızda olsun duşta çok etkili. Ve parlamayı gerçekten iyi alıyor. Çok seviyorum bu ürünü..

Yves Rocher Kayısılı Yüz Peelingi: Aldıgım zamanlar seviyordum ancak Clinique 7 day scrub ını kullanmaya başladıgımdan beri hiç bir ürün iyi gelmiyor.. Ama uygun fiyatlı tercih edilebilir ürünlerden.

Avon Planet Spa: Elimde ne zamandan beri var bilmediğim için atıyorum. Soyulabilen bir yüz maskesiydi ancak yüzdeki ayva tüyleri çekmekten başka hiçbir işe yaramıyordu hatırlıyorum.





Lila Soft Ağda Bandı: Felaket ötesiydi. Tekbir kılı çekebilmişliği olmadı. Görürseniz kaçınnnnn

Watsons Ağda Bandı: Mükemmel ötesiydi.. Kesinlikle ama kesinlikle tekrar alıyorum. Çok iyi.

Nivea Stress Protect: Etkiliydi.

Vichy Termal Su: Yazın hayat kurtarıcılarından benim için. Makyaj önceside sıkıyorum. Marka değişse de bittikçe alıyorum.

Güneş Kremi: Ben sahile güneş kreminin tamamını götürmüyorum onun yerine böyle şişelere koyup götürüyorum. Sıcaga maruz kalması iyi değil çünkü. Aklınızda olsun sizin de kullanışlı oluyor.

Sivri sinek Spreyi: Yazın tatil yerinde sivrisineklerle başım dertteydi hemen kendime bir koruyucu sprey yaptım ve tatili rahat geçirdim.

Fresh'n soft Asetonsuz oje Çıkarıcı: Çok oje sürüyorum diye asetonsuz almak istemiştim ama kokusu ve performansı konusunda felaket bir üründü ne yazık ki..






Gratis Perfect Purity Ağız Çalkalama Suyu: Seviyorum Bittikçe alıyorum.

Parodontax: Ben alışamadım tadına annem kullandı bitti.

Biomen Saç Serumu: Şampuan alınca yanında hediyesiydi bu. Sankı az da olsa etki etti dökülmelerine gibi geliyor..

Watsons Siyah Nokta Bandı: Eh işte bir üründü benim için

Bim Siyah Nokta Bandı: Bu daha etkiliydi sanırım.

Burun Bandı: Bu bant horlama için üretilenlerden ancak ben grip oldugumda burnuma yapıştırıyorum daha rahat nefes almamı sağlıyor..




Essence Clear Matt Fondoten: 01 ve 02 numaraları.. Mat yazıyor ancak mat duran bir fondoten değildi. Hala satılıyor mu bu ürün bilmiyorum ama bidaha almazdım zaten.

Essence My Base: Tupturuncu bir yüz bazı. Nasıl oluyorsa... Satılmıyor zaten artık ama neyseki elimde son 1 tane highlighter ı var ^.^

Four Night Cream: Lila kutudan çıkmıştı. Kokusuna tahammül edemedipim için ayak kremi olarak kullanmıştım. O amaçla başarılıydı.

Fresh Look Yüz Serumu: Bu 4 ml lik ürün bana 1.5 ay yetti ve hayatımda kullandıgım en güzel serumlardandı diyebilirim. Elimde çok fazla ürün var olmasaydı direkt tam boyunu alırdım.

Nuxe Kuru Yağ: Çok ama çok seviyorum. parfümü çıksa sıraya girer alırdım ^.^ Saçlarıma bazen yüzümde kuruyan bölgelere kollarıma dekolte bölgeme uyguluyorum genelde.. Yenisi açıldı bile.

Doa Kozmetik C vitaminli Yüz Serumu: Serum dediğine bakmayın su kıvamında bişiy. Ben sprey şişesine boşaltıp öyle kullanmıştım. Be kullandıgım süre boyunca cildime çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Sivilcelerin kırmızılıklarını azalttı cildime hoş bir canlılık kazandırdı.. Yeniden alabileceğim ürünlerden..

Doa Kozmetik İz Serumu: Sivilce izlerim için almıştım ancak etkisini gözlemleyemedim. Doa kozmetiği genel olarak çok seviyorum ancak bu ürünü benim açımdan başarısızdı..

Avon Pur Blanca Parfüm: 10 ml lik küçük boy çantada taşımak için çok uygun oluyordu. Ama kokudan artık okadar sıkıldım ki bir kere daha koklayamam bile o derece...





Cyrene Keratinli Saç Bakım Kremi: İnanılmaz güzel bir ürün 25 gramlık bu küçük boyu saçlarım kısa oldugu için bana epey yetti. Çünkü ufacık bir miktarı yeterli oluyor. Tam boyu çok pahalı ve elimde çok ürün oldugu için almayı dusunmuyorum ama yıpranmış saçları olanlar mutlaka denemeli..

Garnier BB Cream Tester: Tombul şişede olanlardandı ve çok yağlı yapısı oldugu için hiç sevemedim..

Alba Botanica Dudak Nemlendiricisi: Organik bir üründü yanlış hatırlamıyorsam ancak passion fruit aromalı bir kokuya sahipti ve gerçekten tahammül edemedim. Çok kötü kokuyordu. Hiç kullanamadım. Sonra bozulmuş :( İşin ilginci bu meyveyi tatmayı çok istiyordum ama bulamıyordum şimdi denemeye korkuyorum..

Glosslar: Gloss kullanmıyorum artık oyuzden attım bunlarıda.. Kayda değer ürünler değiller.

Avon Renkli Rimel: Bu rımel yaklaşık 5 yıldır elimde sanırım çekmecemin bi köşesinde kalmış atmaya kıyamamışım renginden dolayı. Üniversitedeyken bunun mor renkli rimeliyle yeşil kalem çektiğim gözlerime uygulardım ve okadar güzel olurdu ki.. Yani ben güzel oldugunu sanmıyorun gerçekten güzel oluyordu :))

Ducray Kelual Ds Krem: Agır bir üründü hiç sevmedim.

Beauty Formulas oksijen Maskesi: Yüzünüze sürdükçe havayla temas edip köpürmeye baslayan bir yüz maskesi. Çilekli kokusuyla çok hoştu. Etkilimi pek sanmıyorum ama arada yapıyorum :)

Tırnak Yapıştırıcıları: Aslında çok fazla nail art yapıyorum ama bloga hiç koymadım sanırım. Belki artık koyarım :) Bunlarda donmuş zaten attım gitti..

Megaplast Yara Bandı: Evet biraz saçma olmuş farkındayım ama güzel bir yara bandıydı gerçekten aklınızda olsun yine de


Sanırım tam 1.5 saattir yazıyorum.. Ben yoruldum ama dilerim sizler keyifle okumuşsunuzdur..

Yeni yılınız saglıkla huzurla ve bu yıl kendiniz için en çok neyi diliyorsanız onunla geçsin ^.^

Artık daha sık görüşmek üzere..

Beni yorumsuz birakmayın olur mu ^.^






10 yorum:

  1. Nuxe brightening program serisini merak ediyorduuum çızdım üstünü o zaman:)
    Nuxe kuru yağın parfümü vaaar^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her cilt tipinde farklı etki edebilir ama ben yine de gerekli bir ürün oldugunu düşünmüyorum :)
      Ciddimisinnnnnn hemen araştırıyorum ohalde ^.^

      Sil
  2. Yeni yılda da bol bol alışveriş yap bol bol bitir canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgi alanlarım biraz değişti sanırm kozmetikten daha çok hobi işlerine harcama yapmaya başladım sanırım ama nolursa olsun bir ruj bir allık almadan çıkamıyorum hala :))) senden de bi bitenler yazısı bekliyorum canım benim :)

      Sil
  3. Bim'in siyah nokta bantlarını bende kullanıyorum ve şu ana kadar kullandıklarım arasında en iyisi buydu :)
    Nuxe ürünlerinide çok merak ediyorum henüz hiç alma fırsatım olmadı :)
    Ne kadarda ürün bitirmişsin tebrik ediyorum
    Alıp alıp kullanmayanlara çok üzülüyorumda ben :) sen hakkını vermişsin baya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten en iyisi o olmasına ragmen yine de tam verim alamıyorum ben.. Benimkiler inatçı sanırım :)) Nuxe en sevdiğim markalar arasında ozellikle kuru yağı vazgeçilmezim :)
      Çok teşekkürler ben de bitirilmediğinde ürün bozuldugunda çok üzülüyorum.. Bi bitirme projesi mi başlatsak? Ne dersiniz?

      Sil
  4. Nuxe ürünleri oldukça başarılı:) Bimin burun bantlarını hiç denememiştim.En kısa zamanda denemek istiyorum.Güzel bir bitenler yazısı olmuş.Blogunuzu gfc ile takibe aldım.Bende bloguma beklerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim :) Çok teşekkürler begenmenize sevindim ^.^ Ben takip ettiğinizi göremiyorum açıkcası ama yine de gelirim tabii blogunuza :)

      Sil
  5. bloğunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım bende blog açtım destek olur takip ederseniz sevinirim

    http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim elbette geliyorum hemen :)

      Sil