6 Temmuz 2014 Pazar

30 Ürün Bitirme Projemde Son Durum ^.^




Merhabalarrrr

Sanırım yarın tam 1 ay olucak 30 ürünlük bitirme projeme başlayalı.. Ben bukadar bile ürün bitmez diyordum ama 30 üründen 16 sını bitirdim mutluyum mesudummm :P



Ürünler bittikçe sepete attım sonra bir baktımki dolmuşşş ^.^


Bazı ürünler gerçekten zorladı niveanın aluminyumsuz deodorantı yasemin kokulu oldugu için her sıktıgımda nefret ettim kokudan.. Cidden yasemin kokusu hiç bana göre degil.. Aldıgım parfümlerde de yasemin olmamasına ayrıca özen gösteriyorum zaten.. Ama eger yasemin kokusunu seviyorsanız +1 şanslısınız =) Erkeklerin özellikle sevdigi ve dikkatlerini çeken bir koku yasemin.. 
Bu ufak tiyoyu da verdikten sonraaaaa ürünlere geçmek istiyorumm =)

Ürünler hakkında herbirini teker teker yazmıycam aslında yazmak istiyordum ama bitenlerde daha ayrıntılı yazmak istedim..
Kremler mahvetti ama beni zaten çok koymuştum projeye bir de her gece bacaklarıma sürünce benim bünye de alışık olmayınca bacaklarımda tek tükte olsa sivilceler cıktı.. Cildim bukadar kreme alışık olmadıgı için kustu sanırım ^.^  Özellikle Doa nın melisalı kremi bir harikaymış düzenli kullanınca onu farkettim ama hergün sürmemek lazımmış.. 2-3 günde bir yeterli olur bence.. Ben haftada 1 sürsem bana yeter hatta... Ama o şekilde de hiç krem bitmiyor işte.. Bu yüzden kendimce bitirmesi zor ürünleri az ama öz almaya karar verdim bu bitirme projesi neticesinde..

Bitirme projelerinin ürün hakkında en iyi fikre sahip olabileceginiz zamanlar oldugunu düşünüyorum. Özellikle bitirmeye çalıştıgınız ve hergün kullandıgınız için fikirleriniz gerçekten netleşiyor..

Ben memnun kalmadıgım ama bitmesini istedigim ürünlerin cogunu bu projeye koymuştum.. Gerçekten de sevmedigin ürünleri kullanmaya zorlamak kendini güç bişiy..  Yani gönül isterdi fondotenim de kapatıcımda bitsin ama onlar bitemedi maalesef ama kısmen azaldılar en azından..
2 lip balmın 2sinide bitirdigim için mutluyum ^.^ SOS lipbalmım bittigi için üzgünüm ama bu süreçte doya doya kullandım ve dudaklarımdaki kurulugu harika bir şekilde onardı..

Şimdilik bitirme projeme devam edemeyecegim.. Şehir dışına çıkıyorum. Bu süreçte başka ürünler kullanmayı tercih ettim. Ama döndügümde kalan ürünlere devam etmeyi veya 2. bir bitirme projesi yapmayı düşünüyorum.. 

30'da 16 nasıl sizce???? Kısmen başarılı olmuşmuyum dersiniz???

Hatta kalan birçoguda çok çok azaldı ama ben bitmeden koymak istemedim.. Onlarda bir diger projede artık ^.^




6 yorum:

  1. Kısmen değil gayet başarılısın canım. :) 1 ayda 16 ürünle benden çok daha hızlısın, maşallah diyorum. Ürünler hakkındaki yorumlarını bekliyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ederim canim şuan şehir disindayim döndüğümde bitenlerde mutlaka yazicam =) onlar bitti ama gene epey kaldi dönüşte 2. bir bitenler projesi yapmak şart:)

      Sil
  2. antı acne şeyınden memnunmusun canım nasıl gidiyor :DD gıcığım ona ben hıc bir işe yaramıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anti acneyi bitirdi ben canim ama olsa da olur olmasa da olur gerçekten... işlevsiz bir urun bence eğer kullaniyorsan acildiktan sonra 3 ay ömrü var ona dikkat et olur mu

      Sil
  3. 16 ürün çok iyi gerçekten :) ben de başlayacağım bitirme projesine ama bir türlü cesaret edemiyorum. Ama bitmesi gereken çoook şey var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^.^ Başlarsan kendine zoraki kısıtlamalar getirme ben kendime kısıtlama getirince onu delmek istiyorum sürekli oyüzden ürünlerini sec ve yogunluklu olarak onları kullanmaya çalış ozaman daha rahat oldugunu goruceksin.. Benim de elimde birsuru krem kaldı yaz sıcagında da krem suremedigim için projeye ne koysam bilemiyorum onları kararlastırırsam sen de o ara başlarsan belki beraber başlarız ne dersin ^.^

      Sil