2 Haziran 2014 Pazartesi

Farmasi'den Gelenler



Herkese merhaba

Bir süre önce Farmasiden benimle iletişime geçip ürün göndermek istediklerini söylediler.. Tabii bu benim için bir ilk ^.^ Hiçbir şart koşmadılar şunları bunları yapıcaksınız diye bu tavırları çok hoşuma gittigi için seve seve kabul ettim. Farkedilmek düşünülmek gerçekten çok güzelmiş. Neticede pek tanınan blogger olmadıgımı ben de biliyorum elbette...




Benden önce pek çok bloggera gelen ürünleri görmüşsünüzdür. Harika tüllü sepetler içerisinde yok yok olan bir paket. Benimkini küçümsemeyin lütfen niye bukadar az demeyin bence benim sıkı okuyucum olduklarını düşünüyorum ben zira '' yeni yıl kararlarım'' yazımda yazmış oldugum ve bu yıl almıycam dedigim hiç bir ürünü yollamamışlar saolsunlar =)) Gerçi o karara ben pek uyamadım ama olsun onlar saygı göstermişler önemli bu!

Farmasi'yi daha önce duymuştum ama ulaşım kolaylıgı olmadıgı için kullanamamıştım. Nitekim çevremde satan yok. Online alımı varmış ama sanıyorumki. 



İlk önce bu rujla başlamak istiyorum. Ortadaki yoncaya benzer o desen benim çok hoşuma gitti güzellik katmış ruja bence.. Sürümü yumuşacık. Nemlendirme özelligi yerinde, kalıcılığı ise orta derecede bir ruj. Ben rujlarda kokuya takık biri olarak kokusu hoşuma gitti diyebilirim. Buram buram kokup baymıyor. Şıkta bir ambalajı var ayrıca en baştaki fotografa yarım şekilde olunca pek belli olmamış ama. 

Hemen elime swatchunu yaptım tabii... Renkleri iyi yakaladığımı düşünyorum havanın kapalı olmasına ragmen.. Dudakta biraz daha koyu durdugunu söylemeliyim. Koyu dudaklarım yoktur aslında ama daha soluk pek rengi olmayan dudaklarda aşagıdaki renk gibi duracaktır.. Ben rengini beğendim her tene yakışacagını düşünüyorum.. Ara bir renk.. Rouge Lipstick 10 diye geçiyor.


Kırmızı olansa gloss ama likit ruj yapısında. Bu fotograftan sonra elimi yıkadıgımda çıkaramadım. Bildigin sabunla çıkmadı =) Makyaj temizleyicisi kullanmak zorunda kaldım. Onunla kolayca çıktı. Kırmızı bu konuda biraz riskli bir ürün ama pembelerde bu durumu sevebilirim. Dudakta duruşu fena degildi ama elimden çıkmayınca biraz korktum tabii oyuzden az uyguladım o şekilde de daha çok begendim yapış yapış bir his yaratmadı.. Bunun da numarası 16.

Sıra geldi ojelere. Ojeler benim zayıf noktalarımdan zaten. Rengarenk olan hiçbir şeye karşı koyamıyorum. 

Uygulamalı göstermek istedim ojeleri oyüzden hemen sürdüm..



Sürümleri çok güzel. 2 katta gayet güzel opak oldular. Fırça izi bırakmadı. Ama pek darbelere karşı dayanıklı değil. En ufak bir çarpmada iz bıraktılar. Birde kokularını sevmediğimi söylemeliyim. Kokuya karşı duyarlıyım evet. Aldıgım ve kullanamadıgım Rapsodi ojeler gibi kokuyorlar. Ojelerin renklerini ve yapısını çok begensem de kalıcıklarını da pek başarılı bulduğmu söyleyemiycem. 2 günde bir yeniliyorsanız sizin için sıkıntı olmıycaktır ama. 

Ben bukadar sade görüntüye alışık olmadıgım için folyo baskısı yaptım hemen ^.^



Folyolu rengarenk daha çok begendim ben ^.^

Farmasi PR'ına tekrar teşekkür ederim..



Sevgiler....



17 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım ,şansın daim olsun .farmasi ürnlerinin testerları gerek normal boylarını bir ara denemiştim memnun kaldım ama makyaj ürünlerine bakma fırsatım olmadı.Farmasi benimde sesimi duyar inş birdahakine ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ilk kez oldu işte canım çok teşekkür ederim ^.^

      Sil
    2. Sesinizi ben duydum bile :) benimle iletisime gecin bir hediye paketide ben size yollayayim 0533 768 97 67
      farmasifunda@gmail.com

      Sil
  2. Farmasiye katilmak isterseniz numaram 5378515565 eğer üye olmak isterseniz hem sattiginiz urunlerden hemde primlerden yararlanabilirsiniz .Kapıda odeme .
    umarım yardimci olmusumdur :))

    YanıtlaSil
  3. Farmasiye katilmak isterseniz numaram 5378515565 eğer üye olursaniz hem sattiginiz urunlerden kar ve primlerden yararlanabilirsiniz . Ileri seviyelerde tatil araba gibi ödülleri kazanabilirsiniz . Kapida odeme servisimiz vardir . Umarım yardimci olmusumdur :))

    YanıtlaSil
  4. Farmasiye üye olmak için facebook sayfamıza mesaj atabilir https://www.facebook.com/pages/Farmasi-Kozmetik/306782502822857?ref=hl
    veya linki tıklayıp refaransı onaylayarak kolayca üye olabilirsiniz http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx...

    YanıtlaSil
  5. BİLGİLERİNİZİ SAKLAYARAK ÜYE OLUN KİMSEYE SÖYLEMEDEN :)
    FARMASİ ÜYELİK

    LİNKİ KOPLAYA YAPIŞTIR ÜYE OL

    http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=876a57e8-92d4-4a1b-ad84-a3c395fc9414

    YanıtlaSil
  6. Yerli kozmetik firması Farmasi 1 numara:)

    YanıtlaSil
  7. Samimi görüşün ve tavsiyen için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  8. Farmasi ojelerinin yeni serisi artık 30 sn. de kuruyor:) Nerdeyse evden çıkarken sürüp çıkabileceğiz.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba arkadaşlar www.instagram.com/farmasice sayfasından ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz:)

    YanıtlaSil
  10. Farmasinin büyülü dünyasına herkesi davet ediyoruz.
    http://farmasikatalogu.net/farmasi-kayit

    YanıtlaSil
  11. Farmasi ürünleri sağlığınıza sağlık katar.
    Bilgi için www.farmasin.com

    YanıtlaSil
  12. Farmasi Üyelik çok güzel bir blog hazırlamışsınız. Daha fazla farmasi ürünü paylaşırsınız umarım.

    YanıtlaSil
  13. Müge Engin : 0541 880 81 16

    Farmasi Üyelik

    FARMASİ ÜYELİK & BAŞVURU DANIŞMANLIK

    HELAL SERTİFİKALI KOZMETİK ÜRÜNLERİ

    % 100 YERLİ SERMAYE FARMASİ

    SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI KOZMETİK MARKASI

    WhatsApp yardımı ile de ulaşabilirsiniz

    DR . CEVDET TUNA ÜRÜNLERİ

    FARMASİ ÜYE KAYDI VE KARİYER İMKANI SUNMAKTAYIZ


    farmasi üyelik, farmasi kayıt, farmasi üye ol, farmasi kataloğu, farmasi

    YanıtlaSil
  14. Farmasi Üyelik İçin Son Adımlar
    Farmasi Üyelik işlemlerinden sonra ister Farmasi ürünlerini indirimli alıp kendiniz kullanabilirsiniz,

    dilerseniz Farmasi ürün kataloğumuzu çevrenizdeki kişilere göstererek satış yapabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra kendi alt ekibinizi oluşturarak oldukça yüksek paralar kazanabilirsiniz.

    Farmasi’ye öğrenciler, ev hanımları, emekliler, öğretmenler, doktorlar, mühendisler kısacası para kazanmak isteyen 18 yaşını doldurmuş herkes Farmasi Üyelik için başvurabilir.
    farmasifa.com

    YanıtlaSil