10 Mart 2014 Pazartesi

8 Mart İndirimi Gratis Alışverişim



Haftanın ilk gününden merhaba

Aslında bu yazıyı indirim bitmeden yazmak istiyordum ancak fena grip oldum! Uzun zaman sonra ilk kez böyle agır grip geçirdim ve nekadar berbat bişiy oldugunu hatırladım. Neyse umarım sizler iyisinizdir, iyisiniz degil mi? Aman hasta olmayın.

Aslında alışveriş yapmak gibi bir dusuncem yoktu ama moral bozukluguma bi nebze iyi gelen bişiy olunca aman al gitsin dedim. Dedim ama Gratisin kapısının önüne geldigimde girsem mi girmesem mi diye düşünmedim degil. Tıklım tıklımdı! İnsanlar birbirine dokunmadan geçemiyor. Raftan alacagı ürüne her defasında ''Afedersiniz şunu alabilirmiyim?'' demek zorunda kalıyor. Hele hele kuyruklar nerdeyse magazanın sonuna kadar uzanıcaktı. Bu tarz alışverişlerden zevk almıyorum. Kafam karısıyor kalabalıktan ne alıcagımı unutuyorum ki öyle de oldu çogu alacagım ürünü unutmusum :( 

Cilt bakım ürünleri resmen talan edilmişti Maybelline ve Lorealde yapılan %50 indirim tüm rafları silmiş süpürmüş. Meğer halkımın cildinin nekadar da neme ihtiyacı varmış diye düşündüm! =)
The Balm standı yerinde duruyordu neyseki. İnstain allıklardan almak istiyordum nude tude almak gibi dusuncem yoktu ama gelmişken aldım oda günün bonusu oldu işte bana. Standta kalmamıştı saolsun görevli kız depodan getirdi. Onun dışında da kozmetik ürün almadım tebrik ediyorum cidden kendimi! Yasağıma uymuyor degilim yani. Ama Golden Rose'un yeni çıkan mat rujlarını nasıl almayı unuttuysam dövündüm durdum. Cidden o kalabalıkta beynim döndü. Bi tek ondan almadığıma üzüldüm.




Belki fiyatını merak edenler olur diye %50 indirmli hallerini yazıyorum
Benri pumuklardan yine kareli olanı bulamadım tabiiki! Elimde pamuk vardı ama sevdiğim için 1 tane aldım   1 tl

Magnetic Tape mıknatıslı bantı uzun zamandır istiyordum bulunca kaçırmak istemedim sonuncusunu da ben aldım zaten. Bununla ilgili güzel planlarım var.  6 tl

The Balm Nude'Tude  işte dediğim gibi günün tek bonusu bu bana.  Renkler inanılmaz güzel. Aldıgıma hiç ama hiç pişman değilim. Bu paletide aldıktan sonra birdaha far almayı düşünmüyorum ama elimde oldukça fazla far paletim oldu çünkü.  32 tl

The Balm İnstain Allıklar ben the balm ın allıklarını çok başarılı buluyorum renkleri ve pigmentasyonları oldukça güzel bu allıkları da uzun zamandır istiyordum serinin diğer renkleri bana pek hitap etmedigi için sadece swiss dot ve toile  renklerini aldım. İkisi de çok ama çok güzeller gerçekten. Kapları ise ayrı güzel. Tanesi 15.45

Cala Makyaj Temizleme Mendilleri. Ben bu mendillerden çok memnunum tam istediğim ıslaklıkta çünkü. Aloe veralısını kullanıyorum onu yedeklemek için bi tane ondan bi tande denemek için collagenli aldım. Bir de gül çeşidi var ama ben gül kokusunu sevmediğim için onu tercih etmedim. 2.25 tl

6 Adet ise maske aldım. Fotografta gördügünüz ilk 3 ürün Alman markası oldugu için tercih ettiğim Murnauers markasına ait. Sırasıyla pürüzsüzleştirici, nemlendirici, canlandırıcı maskeler. Ortadan kesme yeri var herbiri 2 kullanımlık yani. Diğer 3 maske ise Kore markasına ait. Kore ürünlerine karşı bir zaafım var benim. Ama blogda hiç ürünlerini yazmadıgımı farkettim umarım fırsat gelir onada. Bunlarda sırasıyla collagen, yabanmersinli ve şeftalili köpüren maskeleri. Bu aralar cildimin çok soluklaştıgını düşünüyorum oyüzden bukadar maske aldım. Ev yapımı kendi özel makselerimde var ama bunlarda güzel oluyor arada. Onları yapmaya üşeniyorum bir süredir çünkü, bunlar daha pratik. 1.25 tl 

Frowen agız çalkalama suyu ise son aldıgım ürün. Alkolsüz olduğu için denemek istedim. Bazı alkollü agız çalkalama suları çok yakıyor çünkü. 500 ml gramajına oranla indirimde 3.5 tl ye düşünce denemek istedim.


İşte böyle çokta uçmadan çoğu ihtiyaca yönelik ürünler aldım. The balmın far bazını yine bulamadım. Neyseki elimde başka ürünler var.

Ayrıca söylemeden gecemiycem Kocaeli Gratis çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Her biri oldukça naziklerdi. O kalabalıga ragmen herkese yardım etmek için koşuşturuyorlardı. En ufak kaba davranışlarını bakışlarını görmedim kimseye karşı. Elbette zaten böyle olması gerekiyor ama sizde biliyorsunuz ki sık karşılaştıgımız durumlar degil. İnanılmaz yardımseverlerdi çok ciddi bir kalabalık vardı düşünün ona ragmen. Ayrıca kasadaki görevli kızlar her bir ürünü ekrandan tek tek incelediler fiyatlar düşmüş mü diye. Gerçekten bu davranışlarını takdir etttim ben. 


Hernekadar geçirmiş olsam da 8 Mart kadınlar günümüz kutlu olsun. Sadece fiziksel şiddetin degil psikolojik şiddetinde olmadıgı bir dünyaya kavuşmak dileğiyle..


Sevgilerimle..













5 yorum:

  1. güle güle kullan canım allıklara bayıldım,ikidir durduyorum kendimi almamak için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım bence bu fiyata kaçmazlar çok başarılılar gerçekten. Renkleri çok güzel bidahaki indirimde kaçırma derim =)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım oksijen maskeleri gerçekten çok güzel nude tude paletten bende alıcaktım ama yoktu:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım evet oksijen maskeleri çok methediliyordu görünce denemek için aldım. bolca maske aldım zaten. Çogu yerde the balm standı süpürülüyor. burda vardı paletler göz altı kapatıcısını alıcaktım bende ama o kalmamıştı. Bidahaki indirimde bulursun umarım=)

      Sil
  3. Nude dude da harika severek kullanıyorum:))

    YanıtlaSil