24 Ekim 2013 Perşembe

Lila Kutu Ekim #2

Herkese Merhaba

 
 
 
 
 
 
 
Bugun abonesi olduğum Lila Kutu'nun Ekim kutusu geldi. Eylül kutusu oldukça tatmin edici olduğu için ekim ya aynı ayarda gidicek ya bozucaklar diye düşünmüştüm ki kutuyu elime alır almaz hafifliğinden iyi bişiy çıkmayacağını tahmin etmem zor olmadı. Eylül bu kadar dolu doluyken ( Eğer eylül lila kutu yazımı okumadıysanız buradan bakabilirsiniz) Ekim'in bukadar gereksiz olması üzdü beni açıkçası.
 
 
 
 
 
 
 
 
Oysa açarken bu sevimli kartı görünce acaba yanılıyormuyum güzel şeyler çıkar belki diye düşünmüştüm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gördüğüm manzara karşısında tabiiki bu ay için pişman oldum. Kullanılabilirlik açısından Nyx in rimeli var sadece ki elimde 4 adet yedek rimelimin olduğu düşünülürse bir 5.sine cidden hiç ihtiyacım yoktu. Ama bir ruj veya allık -ki nyx allıkları deli gibi merak ediyorum- olsaydı hiç sesimi çıkarmazdım ona ^.^
 
Lavantalı naneli deneme boy şampuan gelmiş. Lavanta kokusundan nefret eden nadir insan grubundayken elbette o ürünü de kullanabileceğimi düşünmüyorum. Durucak bi kenarda artık acil durumlar için.
 
 
Ürünlerin genel görünümüyse söyle
 
 

 
 
 
Nuhi Paris adında bir erkek parfüm testerı
Pastelin asla kullanamayacağım şekerli bir kadın parfümü
Crene markasına ait şampuan ve saç kremi (25ml)
Pura natura yüz temizleme jeli
Nyx Doll Eye rimel
Shui Tu ayak çatlak nasır bakımı


Aslında kutunun amacı bu ayak bakım ürünü olmuş zira orijinal boy ve fiyat olarakta 59 Tl gözüküyor. Bir ayak bakım kremine veya ürününe 59 tl vermem oyüzden kutunun içinden çıktığı için bu ürünü denemeyi merak ediyorum.

Nyx rimelin fiyatı ise 45 tl olarak gözüküyor

Diğerleri deneme boy oldukları için yazmıyorum.
 
Kasıma da şans vermek istiyorum ondan sonra bi süre ara verebilirim bu kutu olayına. Lila kutu artık her ayın belli bir günü belli bir saatte satın almaya açıldığı için istediğiniz ay alıp almama kararını özgürce verebiliyorsunuz.
 
Peki siz ne düşünüyorsunuz bu ayki kutu hakkında bir tek ben mi beğenmedim yoksa??
 
 

9 yorum:

  1. Bende kutuyu ilk elime aldığımda hafifliğinden anlamıştım kutunun beni tatmin etmeyeceğini. Bir nevi eylülle dengelemek istemişler. İçimden bir ses kasım ayının daha iyi olacağını söylüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet eylül okadar dolu dolu olunca dengelemek istediler sanırım. Kasımdan ben de umutluyum aralıktan da umutluyum sonra bisüre ara veririm ama çok eğlenceli oluyor dimi=)

      Sil
  2. Merhabq, blogunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım, bana da beklerim :) http://ecegucel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Elbette gelirim=)

      Sil
  3. Thanks Gigi
    Of course, why not =)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun canımm ya bende bu ay doğum günüm var diye abime aldırıcam heyecanlıyım inş.alabiliriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.. Eğer alıcaksan acele et yani mutlaka saatinde gir çok çabuk bitiyor. Ben kararsızım bu ay ekim kutusundan hiç memnun kalmadım aralıkta kesin almak istiyorum ama kasımı alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Dogum günün kutlu olsun şimdiden ^.^

      Sil